Skip to main content

De sportschool van tegenwoordig fungeert steeds meer als de hippe ontmoetingsplek waar je na het sporten graag nog even blijft hangen voor een gezonde hap en een  drankje. Maar wat maakt de sportschool van nu zo sociaal?

De sportschool als sociale ontmoetingsplek

Sporten en fitness zijn nog nooit zo populair geweest als de laatste jaren. Vroeger was de sportschool een wat bedompt hok met slechte reputatie maar dat is nu wel anders. Tegenwoordig mag de sportschool weer gezien worden door een moderne uitstraling in het interieur en exterieur. Men is bewuster gaan leven en neemt er ook de tijd voor. De sportschool wordt steeds vaker gezien als een avondje stappen maar dan zonder bier. De perfecte locatie om nieuwe mensen te leren kennen en  sociale contacten te onderhouden.

De all-in one gelegenheid

Smoothies

De sportschool anno 2017 is allang niet meer alleen sportschool, men kan er terecht voor o.a. massages, fysiotherapie en steeds vaker voor sauna of zonnebank. Door

alle faciliteiten onder één dak aan te bieden worden er ook meer eisen gesteld door de bezoeker om er een totaal belevenis van te maken. Niet te missen tegenwoordig is de juice bar.

Voordelen van een juice bar

Voordelen van een juice bar in je sportschool zijn er genoeg maar deze moet wel een toegevoegde waarde hebben en passen bij je concept. Als je gezonde smoothies en sapjes serveert en daarbij kroketten en nasischijven gaat er iets fout. De bezoeker blijft juist hangen omdat de juice bar een verlengde is van de sportschool.

Een gezonde lifestyle gaat verder aan de bar

De juice bar in de sportschool is een win-win situatie. De bezoeker dient het gemak en de sportschoolhouder heeft zo de mogelijkheid  zijn school aantrekkelijker te maken voor een bredere doelroep.  Met een aantrekkelijk aanbod aan gezonde snacks en drankjes zijn sporters geneigd nog even extra gezond te doen aan de juice bar.

Dus wil je er als sportschool bij horen een juice bar is de investering meer dan waard.

Leave a Reply