Fitnessfloor

Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden is Fitnessfloor specialist op het gebied van fitnessvloeren. Ontstaan uit passie en enthousiasme en uitgebouwd tot een krachtig bedrijf. Een bedrijf waar we u graag tot dienst zijn met u meedenken en u adviseren. Waar we uw vloer zowel leveren als leggen en desgewenst ook onderhouden.

Kijkje in de keuken

We bieden u graag een klein kijkje in ons assortiment. Zo kunnen fysiotherapeuten, huisartsen en tandartsen de vloeren in behandelkamers, spreekkamers, oefenzalen en wachtruimtes gebruiken. Ook in fitness- en welnesscentra, fitnessruimtes, groepsleszalen, free-weight ruimtes en in lounges kunnen onze vloeren gelegd worden. Vergeet daarnaast niet dat onze vloeren ook geschikt zijn voor recreatie als vakantiewoningen, restaurants en cafés, voetbalkantines, golfclubhuizen, schaatsclubs en scoutinggebouwen. Ten slotte zijn de vloeren van Fitnessfloor ook geschikt voor (aangepast) wonen; bijvoorbeeld in gelijkvloerse appartementen.

Hoge kwaliteitseisen

Fitnessfloor verkoopt niet zomaar vloeren. Bij Fitnessfloor hebben we een strenge selectie gemaakt van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit betekent dat de vloeren niet snel slijten en gemiddeld tot wel 15 jaar meegaan.

Alle soorten kunsstof- en rubbervloeren

Fitnessfloor levert alle soorten kunststof- en rubbervloeren; de laatste modellen, de nieuwste technieken en de mooiste soorten.

Offerte aanvragen030-7440230
Google Beoordelingen
5.0