Fitness vloeren

Fitness vloerenFitness vloeren zijn onmisbaar bij het aanbieden van de ultieme indoor sport accommodatie. De perfecte fitnessvloer is duurzaam in kwaliteit en veilig in gebruik. Zo worden de behoeften en het comfort van de sporter én de aanbieder gewaarborgd. Omdat Fitnessfloor alleen gebruik maakt van producten met een EUR1 keurmerk, is kwaliteit voor u gegarandeerd.

Goede fitness vloeren zijn  functioneel, veilig en duurzaam. Maar wat betekent dat nou eigenlijk? De vloeren moeten bestand zijn tegen beschadigingen en tegelijkertijd veilig te gebruiken voor sporters.

Fitness vloeren zijn er in alle soorten en maten. Fitnessfloor biedt daarom een zo gevarieerd mogelijk assortiment aan. De vloeren zijn geschikt voor een omvangrijke diversiteit aan binnensporten en fitness activiteiten. Een verscheidenheid aan binnensporten vragen natuurlijk ook om een verscheidenheid aan fitnessvloeren.

Fitnessfloor biedt vloeren aan van onder andere kunststof, rubber en PVC.

Bekijk onze producten

Kwaliteit en duurzaamheid

Goede vloeren en ultieme fitness accommodaties moeten voldoen aan verschillende normen met een NOC*NSF keurmerk. Deze vastgesteld door de RvA. De RvA maakt hierin onderscheid tussen sporttechnische en materiaaltechnische normen. De sporttechnische norm geeft aan welke verdiensten bepaalde fitness vloeren zouden moeten leveren. Wanneer de vloer hieraan voldoet, is het optimaal bruikbaar voor de betreffende tak van sport. De materiaaltechnische norm omschrijft de kwaliteit van de materialen waaruit fitness vloeren geproduceerd zijn. Fitnessfloor kan voldoen aan deze normen omdat zij alleen vloeren aanbied die EUR1 gecertificeerd zijn.
Het EUR1 keurmerk dat door Fitnessfloor zo hooggewaardeerd wordt, is naast haar uitstekende kwaliteit ook nog eens duurzaam geproduceerd. Zo houden Fitnessfloor, haar leverancier en haar afnemers dus ook nog eens rekening met het milieu!

Functionaliteit

Fitnessfloor streeft naar een hoge functionaliteit van haar vloeren. Het is prettig voor de sporter en de aanbieder van elke sportaccommodatie en haar omgeving wanneer de vloeren geluid reducerend zijn. Een stille vloer zorgt ervoor dat er niemand gehinderd wordt. Naast geluidsdemping, is het natuurlijk ook van belang dat de vloeren grip en stoot-vast zijn. Zo dragen ook de vloeren een tegel bij aan de preventie van sportblessures. Ook zijn vloeren die over deze kwaliteiten beschikken bestand tegen slijten, waardoor ze langer meegaan dan andere vloeren.

Tot slot bieden wij u niet alleen vloeren aan van voortreffelijke kwaliteit, wij leggen ze ook! Fitnessfloor is een gespecialiseerd bedrijf in het leveren en leggen van vloeren voor elke conditie.

Neem contact op